Award Winning Mykonos White Boxes Resort Tourist Complex

Potiropoulos+partners Shares The Mykonos White Boxes Resort Tourist Complex

Potiropoulos+Partners, the thinktank behind the award winning project Tourist Complex by Potiropoulos+Partners points out, The design proposes a dialectic relationship with the attributes found in this particular place. Situated along multiple successive levels, the modules of the rooms are reminiscent of drystone walls, while the repetitive motifs remind of a traditional Cycladic dovecote. The public spaces are located on the lower level, in a single tiered building facing the sea. As it expands towards the shoreline, the oblong swimming pool and the main outdoor area unfold and seem to reach for the horizon..

Award Winning Mykonos White Boxes Resort Tourist Complex Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=66441

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Distinguished Designer homepage.

Design Agency
Copyright © 2010 - 2019 Distinguished Designer - distinguished-designer.com - All Articles