Award Winning Neo Derm The Center Medical Center

Danny Chan Designs The Neo Derm The Center Medical Center

Danny Chan, the thinktank behind the highlighted project Medical Center by Danny Chan points out, It is designed to resonate the theme of lines, and lime color highlights are just enough to demonstrate the dashy and energetic design brief for this particular skin care center. Beams of white dashing lines are running throughout the white ceiling and extending to the surrounding space with dynamics. The relaxation zone adjacent to the reception is set on a lime on lime color tone from furniture to carpet that emphasizes the young and rejuvenated brand essence by overviewing the Victoria harbor. .

Award Winning Neo Derm The Center Medical Center Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=26628

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Distinguished Designer homepage.

Design Shop
Copyright © 2010 - 2017 Distinguished Designer - distinguished-designer.com - All Articles